• noi problema

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor ur.Tiz eve kivettek a teljes mehemet illetve petefeszkeimet. A problema az hogy nehany napja enyhen verezni kezdtem eppen ugy mint annak idejen amikor menstrualtam fajt a derekam es a fejem de a ver csekely mannyisegu volt de engem megis aggaszt/A kerdesem az lenne hogy on szerint mire utalhat a ver ha mar egyszeruen nincs honnan jojjon.Valaszat turelmetlenul varom es elore is koszonom.

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Kérdésére csak nőgyógyászati vizsgálat után lehet válaszolni.Vér nemcsak a méhből jöhet.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 20., 12:29; Megválaszolva: 2012. február 22., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: