• méhbe lévő myoma

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        T. Nőgyógyász! Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel túlsúlyos vagyok (kb: 20-25 kg felesleg), ha véghez tudnék vinni egy sikeres fogyókúrát, elképzelhető-e hogy velem együtt a méhemben lévő myoma mérete is csökkenne? Jelenleg 111x81x70 mm-es a myomám. Azért gondoltam erre, mert azt olvastam, hogy a hormonok befolyásolják a myoma nővekedését és úgy gondoltam hogy a fogyás viszont befolyásolja a hormonokat. A rákszűrés negativ. Köszönettel.

        Dr. Boros Miklós válasza a myoma témában

        Kedves Kérdező! Nem lesz kisebb a myomája. A hormonok nem így hatnak.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 20., 12:04; Megválaszolva: 2012. február 22., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: