• ciszta a petefészken

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. DR. Úr! 5 éve méh eltáolításom volt, petefészek megtartásával. Októberben cisztát fedeztek fel rajta. Januárban még mindig ott volt./4.4cm/Kiírtak műtétre márc. 1-re. De a napokban ultrahang alapján megállapították, hogy eltünt. műtét elött 1 nappal vissza kell mennem ismét egy ultrahangra. Ha ott lesz megműtenek. Kérdésem. Lehetséges, hogy ilyen gyorsan visszanőhet? Biztos ilyen fontos ez a műtét, ha most jól vagyok? Illetve okozhat ez hajhullást? Köszönöm Veronika

        Dr. Boros Miklós válasza a petefészek ciszta témában

        Kedves Kérdező! Ebben a korban a cystákat el szoktuk távolítani laparoszkópos úton.Előfordulhat, hogy eltünt, de lehet, hogy csak nem volt látható, ezért kell ismétlés.Hajhullást nem igen okoz, de ez csak a szövettan után derül ki.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 20., 08:07; Megválaszolva: 2012. február 22., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: