• Van okom megijedni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        6 év után idén januárban abbahagytam a Milligest fogamzásgátló szedését, mert babát tervezünk a párommal. Azóta a ciklusom úgy tűnik visszaáll, 27 napos. Ami aggaszt az a vérzésem, ami a betétemen megjelenik, az szilvalekvár szerű, sűrű, sötétbarna massza, ilyet eddig még sosem tapasztaltam.Kérdésem az volna, ez összefügg-e a fogamzásgátló szedésével vagy van okom megijedni és szükséges-e nőgyógyászhoz fordulnom?! A kép minőségéért elnézést kérek, jobbat nem tudtam készíteni.

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A probléma oka a hormonális készítmény abbahagyása, az eddig rendelkezésre álló hormonmennyiség lecsökkent, peteérés nincs. Néhány cikluson belül nem változik szükséges orvosi segítség, gyógyszeres ciklus rendezés.


        Kérdés: 2012. február 19., 17:39; Megválaszolva: 2012. február 20., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?