• Bal oldali fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Január 5-én voltam a nőgyógyásznál, mivel pár hónapja menstruációkor a bal oldali petefészkemnél fájdalmat éreztem.Általában 27-29 napra jön meg minden hónapban, minőségével és mennyiségével nincs gond.Terhes még nem voltam, és abortuszom sem volt. Megvizsgált az orvos, és hüvelyi ultrahangon is voltam, ahol nem látott semmilyen problémát, elváltozást. Azt mondta, hogy nyugodjak meg, mert nincs semmi probléma.Surgam 300 mg-os tablettát írt fel, csak menstruációkor kell szedni 2x1-et. A januári hónap panaszmentes volt, nem volt semmilyen fájdalom. Most február 17-én jött meg, ma 19-e van és megint érzem a bal petefészkemnél a fájdalmat.Nem erős fájdalom, de érzem.Ön szerint sincs semmi probléma? Mert egy picit megint aggódom. Az idős asszonyok azt mondják, hogy lehet az a baj, hogy még nem szültem.Önnek mi a véleménye erről? Válaszát előre is köszönöm.Fatime

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! A menses alatt jelentkező alhasi fájdalom normális lehet. Biztosat csak vizsgálatot követően tudnék mondani.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 19., 08:55; Megválaszolva: 2012. február 24., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: