• hústövos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, Pár napja a hüvelyem és a végbelem között, a gáton, közelebb a hüvelyhez egy hústövis szerű kinövést észleltem. Nem fáj, nem érzékeny, csak most tűnt fel, h ott van, de lehet már korábban is ott volt. Bár szerintem feltűnt volna. Elképzelhető, hogy valami kinövés keletkezik oda? Mostanában nagyon stresszes az életem, gyenge hüvelyi folyásom is van, le is vagyok gyengülve. illetve egy hónapja volt egy nőgyógyászati műtétem, egy atheroma-t operáltak ki a az egyik kisajkamból. Mi lehet ez? Nem tűnik szemölcsnek és herpesznek sem. Illetve ezzel nőgyógyászhoz vagy bőrgyógyászhoz kell fordulni? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel, Anita

        Dr. Csősz György válasza a nőgyógyászat témában

        Igen kersee fel nőgyógyászát. Elmondása alpján valamilyen vírus van a dologban.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 18., 12:43; Megválaszolva: 2012. február 20., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: