• Hüvely sérülés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/ Doktor Úr! A legutóbbi nemi együttlét alkalmával a barátom arra panaszkodott, hogy valami szúrja a péniszét a hüvelyemben. Nem tudom elképzelni, hogy mi lehet, (nem használok spirált) azt mondta, hogy olyan érzés, mintha egy száraz seb lenne. Menstruáció előtti napokban történt az eset. Én személy szerint semmiféle változást nem éreztem magamon, nem fájt, nem csípett. Mellékesen megjegyezném, hogy nincsen hüvelygombám, a folyásom normális( nincs szaga, nem túrószerű, nem sárga) és nem szedek fogamzásgátlót. Hüvely irrigálót sem használok.

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Kérdéseire csak vizsgálat után lehet válaszolni.Jelentkezzen nőgyógyászaton.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 18., 11:07; Megválaszolva: 2012. február 21., 06:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: