• Ennyitől ugye nem lehet teherbe esni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nem rég a barátommal pettingeztünk és ő elment a gatyájába, én egy kis időre kimentem a szobából és mikor vissza értem olyan 10 percre megujjazott és mondta h az ujja egy nagyon kicsit olyan volt (mikor megnézte h mennyire ment el akkor véletlen belenyúlt).12.-e környékén szokott megjönni és most kimaradt (lehetséges attól h most hüvely gombám van?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Nem valószínű terhesség, de az aktív nemi élet melletti menseskimaradás miatt javaslom, hogy csinálj egy tesztet. A hüvelygomba miatt nem szokott késni a menzesz.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 17., 15:58; Megválaszolva: 2012. február 20., 14:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: