• menstruáció zavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        11 éves kislányom elkezdett menstruálni. A problémám az, hogy közel 2 hete már tart a vérzése, szerencsére nem görcsöl a hasa és a kedélyállapota is jó. Kérdésem az, hogy az első menstruáció eltarthat-e ilyen sokáig és ez normális-e? A gyerekorvosunkat már megkerestem ezzel a témával kapcsolatosan, de azt mondta még várjunk egy kicsit. Engem azonban nem hagy nyugodni a dolog. A környékünkön gyermeknőgyógyászról sem tudok akihez bizalommal tudnék fordulni. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! Lánya az elhúzódó menzesze miatt vérszegénnyé válhat, ezért keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Gyermek nőgyógyászati szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 15., 21:02; Megválaszolva: 2012. február 17., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: