ismeretlen verzes

jo estet.verezgetek kb 1-1, 5 honapja, eros verzesem volt meg el nem menntem a nogyogyaszhoz o ultrahanggal megvizsgalt a kovetkezott irta -helyenkentinhomogen szerkezetu uterus, 55x68mm.vaskos endometrium. koros keplet a kismedenceben nem lathato. dg.hypertrophia ut. irt gyogyszert ami javitott de ha veletlen kesobb veszem be akkor egybol erosebb lesz a verzesem most van ugy, hogy egy napig nincs de sose tunnik el sajnos. fajdalmam nincs, gyogyszerek rutascorbin es exacyl. mar lassan beszedtem az egesz gyogyszert feb 3 ota. gyogyszeren kell elnem vissza megyek a nogyogyaszhoz de felek be kuld a korhazba es 5 gyerekem van itthon. folyadekot rengeteget kivanok napi 2 litert szoval potlodik a folyadek az biztos. kerem mielobbi valaszat tovabbi vizsgalatokat kerhetek a nogyogyasztol a korhaz elott. andy

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a nőgyógyászat témában

kdves Andy! Jó lett volna tudni, milyen gyógyszert szedett és milyen ütemben. A méhe hypertofiája a leírt ultrahangos méret tükrében nem túl nagy, lehet, hogy ez továbbfejlődve idővel myomás méh lesz, ami lassan menopauzáig növekedni fog. De a jelen vérzésrendetlensége nem ezzel függ össze, hanem valószínüleg hormonalis kis rendetlenséggel. Látatlanba nem szívesen gyógykezelünk ilyet, de érdemes lenne legalább két ciklusban egy hét szünettel napi egy Norcolut tablettát szedni húsz napig, annyi van egy dobozban. A szedés időtartama alatt vérzésnek nem szabad lenni, csak a szünetben. Ha gyógyszer szedése napjaiban újra vérezne, az ultrahang vizsgálat ismétlendő, vastag nyálkahártya lelet esetén küret / méhkaparás/ javasolt.

Kérdés: 2012. február 15., 19:16; Megválaszolva: 2012. február 17., 17:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?