• nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Négy nappal ezelőtt, közvetlen a menstruációm utáni napon felfedeztem egy nem kis duzzanatot bal oldalon a nagyajak mellett. Mostanra kb dió méretű és egyre érzékenyebb. Alhasi és csípőtáji fájdalmaim is vannak. (egyik sem erőteljes) Combtőben is érzékeny görcsök tapinthatók. Természetesen azonnal bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, de csak március 2-re sikerült időpontot kapnom. Kérdésem, vajon ráér-e addig a vizsgálat, vagy sürgősebb lenne? Kicsit hasonló a 17 évvel ezelőtti, első gyermekem születése utáni hüvelyödémámhoz. Lehetséges, hogy az újult ki? Van-e valami javaslata a vizsgálatig? Pl: ülőfürdő, hideg-meleg borogatás, masszírozás, gyulladáscsökkentő...? Válaszát köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Ez lehet gyulladás, ezért sürgős nőgyógyászati vizsgálat szükséges. Amíg nem tisztázódik, hogy miről van szó nem érdemes várakozni, de otthoni kezeléseket sem ajánlok.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 15., 00:39; Megválaszolva: 2012. február 17., 06:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: