• Megtermékenyítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv.Január 9-14 ig volt az utolsó menstruációm.14.-e után 3 nappal, nagyon elkezdtek fájni a melleim.Gondoltam hormonális. A következő mens.kb 02-06-án kellett volna jelentkeznie.De aznapi terhességi teszt már pozitívat mutatott.Furcsállom, hogy a mens. után 3 nappal már fájt a mellem, és azóta is folyamatosan.Elképzelhető hogy a jaunári mens. előtt pár nappal (3-4nappal)teherbe eshettem,? És még egyet menstruáltam? mert akkor véletlen a hüvelybe került az ondó. A mellfájdalom általában kb. mens előtt egy héttel szokott jelentkezni, és nem mindjárt a menst.után pár nappal. Akkor kb. hány hetes lehetek? pénteken megyek UH-ra, megállapítják a terhességet és gondolom a heteket is. Megköszönve válaszát.Tisztelettel.Hajnalka

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        Azt, hogy mekkora a terhesség, ahhoz belső vizsgálat és ultrahang vizsgálat szükséges. A mell fájdalom, feszülés az egyik jellemző tünet terhesség korai szakában, ez 12 hét után enyhül, megszűnik.


        Kérdés: 2012. február 14., 18:06; Megválaszolva: 2012. február 16., 22:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: