• Endometriózis és erős fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/no. Én már 4 éve szenvedek az endometriozis betegségben. Rettentoen eros menstruációs gorcseim vannak. Pár napig még aludni se tudok ettol. 2011 januárjában laparoszkópiás mutéttel állapitották meg nekem. Ez alatt meg is mutottek. 6 hónapig kaptam hormonális injekció kezeléseket. Menopauzát idéztek elo. Ez után 3 hónapig nem volt menstruációm. Mikor aztán mégis megjott ugyan olyan eros fajdalmaim voltak mint az elején.(felfújódás, nagyon eros menstruacios gorcsok). Most meg teljesen barna és csomós menstruációm van. Azt szeretném kérdezni, hogy mit csináljak? Menjek vissza a doktornohoz? Ha vissza is megyek mit csinálhatnak velem? Igaz, hogy ettol a betegségtol kisbabám sem lehet? Nagyon szeretnénk kisbabát, de attól félunk, hogy ha minél tovább várunk annál kisebb lesz az esélyem. És még egy kérdés.... Mostanában eros fajdalmat érzek sex kozben, ami meg nem akar elmúlni. Lehetséges, hogy ettol a betegségtol? Elore is koszonom a válaszát.

        Dr. Pétervári László válasza a endometriózis témában

        Ismételt vizsgálat szükséges lehet, ki alakult-e újra az endometriózis. Tanácsos visszamenni a kezelő orvoshoz, ténylegesen mi okozza a panaszát. Gyógyszeres kezelés jön szóba.Gyermek vállalási akarat esetén szintén gyógyszeres kezelésre lehet szükség.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 14., 06:19; Megválaszolva: 2012. február 16., 22:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: