Piros folyás

Tisztelt Doktor! Nekem Hüvely lebeny gyulladásom volt kaptam egy kúpot amit 3 este kellett felhelyeznem, de a barátommal felelőtlenek voltunk és a 3.este mi előtt felhelyeztem volna pettingeltünk, azóta ilyen átlátszó és piros "folyásom" van.Érdemes lenne ismét kiváltanom a kúpot, vagy inkább forduljak nő gyógyászhoz? A baj az, hogy itt maximum 2hét után tudnék kapni időpontot ami úgy érzem, hogy nem túl jó, mert ezt nem kéne halogatnom, ön mit tanácsol?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a hüvelyi folyás témában

Kedves Kérdező! Nőgyógyászati vizsgálatot javasolok, annál is inkább, mert "hüvelylebenyt" a szakma nem ismer.

Kérdés: 2012. február 13., 22:34; Megválaszolva: 2012. február 15., 11:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?