• Segítsen kérem ...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő / Doktor úr! A mai nappal van 16. napja,hogy nem jött meg a menszeszem és nem tudom,hogy mi lehet az oka!? Mikor a 11. napja nem jött meg akkor vettem 3 különböző terhességi tesztet,de mind a 3 negatív eredményt mutatott! Annak,hogy esetleg terhes lehetnék semmilyen tünete nem jelentkezett nálam. Nem is szédülök, nincs nagyobb étvágyam, nem is vagyok fáradékonyabb és még hányingerem sincs! Kérem adjon választ a kérdésemre,hogy mit is tegyek és,hogy milyen bajom lenne Ön szerint!? Válaszát előre is köszönöm! Segítsen kérem! F

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező,

        Minden nővel előfordulhat, hogy ok nélkül késik a vérzése. Ennek hátterében leggyakrabban stressz, fogyókúra, egyéb gyógyszer szedése áll. Nem hiszem, hogy terhes. Ha 2 héten belül nincs vérzése, akkor forduljon orvoshoz, ultrahangot lesz érdemes csináltatni.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-10 22:34:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 07:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: