lesz valaha még gyerekem?

Tisztelt doktor úr, doktornő. 2006-ban október hónapban volt abortuszom.Sajnos a beavatkozás után sem jött meg a menstruációm folyamatos alhasi görcseim voltam aminek az lett a vége hogy novemberben megműtöttek. sajnos azt megmondani nem tudom milyen műtétet végeztek rajtam de azt igen hogy 1 csövön vezették ki belölem a gennyet és a vért.majd hazaengedtek. utána ismét volt menstruációm.2007 óta folyamatosan próbálkozunk a párommal, de a baba várat magára.Voltam azóta orvosnál aki szerint teljesen egészséges vagyok.igazánn nem tudom kihez fordulhatnék még tanácsért vagy segítségért hogy születhessen még babánk. Volt egy rossz döntésem aminek remélem nem lesz meddőség a vége. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a abortusz témában

Az intenzív gyermekvágy az Ön korában tiszteletre méltó és a szakma mindent meg fog tenni az eredményért. Ha nem pontosantisztázott bánmilyen műtéte volt is, és annak esetleg komoly gyulladásos gyógyulása rontja teherbeesésének valószínűségét, a lombik program tökéletes megoldást jelenthet. Keressen fel mielőbb egy meddőségi tanácsadó céget, pl klinikák vagy Bakács téri kórház, vagy nagyobb kórházak meddőségi szakrendelését, ahol gyorsan tisztázható, hogy a spontán teherbeeséshez szükséges három alapfeltétel adott-e:biztos ovuláció középidőben, megfelelő partneri sperma, végül átjárható maradt-e legalább az egyik oldali petevezető.Ez utóbbi, mint gyógyszeresen nem javítható hiba jelenti az azonnali lombik program elindítását.Higyje el, a türelme és elszántsága mellé minden esély megtermthető anyságához.

Kérdés: 2012. február 11., 19:20; Megválaszolva: 2012. február 13., 19:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?