• Rendszertelen vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2011. Karácsony előtt pár nappal esemény utáni tablettát szedtem be, Szilveszterkor megjött a menzeszem, ami amúgy is akkor volt esedékes. Viszont januárban 3 hétre rá jött meg, ami viszont normálisan lezajlott, de rá 1 hétre szexuális együttlétek után enyhén vérezgettem, de nem minden alkalommal, és tegnap, vagyis 2012.február 10.-én ismét megjött a menzeszem. Kérdésem hogy ezt az esemény utáni tabletta okozhatja, vagy valami más? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Ezt az esemény utáni tabletta is okozhatja, azonban a változó kor is lehet az oka. 21 napon belül jelentkező vérzés, vagy 10 napnál tovább tartó tekinthető kórosnak. Ha kimarad terhességi teszt végzése szükséges. Fél éves kimaradás jelenti a változó kórt. Nőgyógyászati vizsgálat javasolt.


        Kérdés: 2012. február 11., 17:34; Megválaszolva: 2012. február 13., 22:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: