• Gyermeket szeretnék!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Kedves Doktor Úr! Mielőtt elvetéltem volna az előtt 3éves probálkoztunk a párommal hogy összejöjjön a baba. És most ismételten probálkozunk de sajnos sikertelenül. A párom volt orvosnál nála minden rendben az én orvosom is azt mondta hogy velem minden rendben van! Mi lehet a probléma? Az közbe játszhat, hogy a mestruáciom össze vissza jön meg? A hormon növelő gyogyszer segithet esetleg? Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Vereczkey Attila válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező! A probléma nagyon sokféle lehet. A menstruáció összevisszasága is jelezheti, hogy még sincs minden rendben. Választ azonban csak alapos kivizsgálás után kaphatnak. Javaslom, keressenek fel egy olyan meddőségi centrumot, ahol komplex kivizsgáláson vehetnek részt mindketten, egyidejűleg. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila


        Kérdés: 2012. február 08., 11:18; Megválaszolva: 2012. február 24., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.