• kis vérhólyag a szeméremajakon...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Tegnap észrevettem, hogy a szeméremajkamon 1 pici vérhólyag van... Érdeklődni szeretnék, hogy ezzel mit lehet kezdeni és hogy utalhat-e valamilyen más betegségre. Ezen kívül még egy kisebb problémát vettem észre: az alhasamban olyen érzésem van, mintha izomlázam lenne. Eddig nem vettem róla tudomást, mivel kb. egy hete költöztem és nagyon megerőltettem magam. Nem tudom, hogy ez összefüggésben állhat-e vérhólyaggal vagy valami másra utal. A menstruációs ciklusom normális, semmi probléma nem volt eddig vele. Előre is köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Véleményt csak vizsgálat után lehet és szabad mondani.Jelentkezzen vizsgálaton.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 07., 12:21; Megválaszolva: 2012. február 08., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: