• Petefészek fájdalom és Premens gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! A problémám a következő lenne: régebben fogamzásgátló tablettát szedtem, amit abbahagytam és rá egy évre sem jött meg a menstruációm. Terhes nem voltam, gyermekem sincs még. Felkerestem egy nőgyógyászt, aki megvizsgált, semmilyen elváltozást nem találtak, nincs cisztám, sem semmi egyéb, a hormonszintem is normális. Tehát semmi bajom...viszont javasolt a doktor úr egy Premens nevű gyógynövény alapú készítményt, és az hatásosnak bizonyul, ugyanis nyár óta szedem, és immáron harmadjára pontosan megjött a menzeszem. Azonban társul mellé egy nagyon kellemetlen fájdalom is, amit először csak a jobb petefészkemnél éreztem, egy nagyon erős szúró fájdalom, viszont nem régen már a bal oldalon is éreztem. Ez mitől lehet? Valamint a másik dolog amit szeretnék megtudni, hogy mennyi az esélyem arra hogy normál körülmények között teherbe tudjak esni? Ugyanis a párommal már tervezzük a babát, és nem is védekezünk. Viszont nagyon bízom benne, hogy semmilyen mesterséges beavatkozás nem lesz szükséges. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a petefészek témában

        A szedett készítmény tartalmaz olyan összetevőt ami a peteérést segíti. A fájdalmat a petefészekben feltehetőleg emiatt is érezheti. Az esély az 80 % körüli, hogy orvosi segítség nélkül létrejön a terhesség.


        Kérdés: 2012. február 06., 11:19; Megválaszolva: 2012. február 07., 23:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: