• Vetélés után nem jött meg a menzeszem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Úr! A műtét óta 2hónapja lassan nem volt vérzésem. Általában nekem mindig össze vissza jött meg a menszeszem.Ennek mi lehet az oka? A ciszta eddig nálad has fájást okozott a bal oldalon a petefészkem naponta 3szor 4szer benyilal kisebb időre! Nem tudom hogy a ciszta okozza ezt de fehér folyásom is van. Még 1 infot kptam a dokimtól:"Vag UH:Rendesnél nagyon uterus (65x 40 mm) 13mm re tágult méhűr, melyet vegyes echoszerkezetű, residummra jellemző képlet tölti ki. Andexumok területén kóros nemábrázolódikEzt az infot kaptam még! A vetélésem nagyon erős görcsel kezdödött utána rá 4-5 órára elkezdtem vérezni de nagyon nagy darobok is voltak benne 5cm es is volt. A vetélésem 3nap alatt zajlott le. A vetélésem 2.napján mentünk el az orvoshoz ő azt mondta hogy szépen kitisztultam ir nekem fel méh összehúzott adott is nekem ergam cseppet. a 3.nap is ismét nagyon görgöltem elmentem a rendelő intézetbe ott az orvos azt mondta hogy a méh szájba egy vér db be ragadt ő egyből elküldött a kórházba be is mentem ott az orvos megptobálta kipiszkálni nem sikerül igy be avalkoztak egy"Curattage incomplett abortus" csináltak velem.Emlitette hogyha babát szeretnék az első hetekben hormonális gyógyszert szedjek. Esetleg tudna nekem ajánlani? Az baj ha a norcolut mellé szedek elevitett? Még ey kérdésem lenne ha a norcoltul nem hozza meg a menszeszem mert már csak 3szem van belöle akkor mi a teendő? A párommal már 2-3 éve probálkozunk babával és félek ha megint probálkozunk akkor nem jön össze tudna nekem ebbe valami tanácsot adni ha nem jön össze mit csináljak? Előre is köszönöm a válaszát üdv:Balogh Jenny

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Az ultrahang leletben leírtak miatt ismételt beavatkozás válhat szükségessé és emiatt nem jön meg a menstruáció. Ismételt nőgyógyászati vizsgálat szükséges, a hüvelyi folyásra gyógyszeres kezelés jön szóba. Minden további kezelés csak ezután jön, ezt követően lehet a ciklust rendezni.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 04., 11:20; Megválaszolva: 2012. február 06., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: