• Pco vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/úr! Elmentem a nőgyógyászomhoz, és kértem a pco vizsgálatot.Sima ultrahangos vizsgálatot csinált és azt mondta cisztát nem lát csak apró tüszőket.Ezekkel mi a teendő, ön mit tanácsol? Elküldtek alaphormon vizsgálatra, de ciklustól függetlenül csinálták meg(amit nem is nagyon értettem, mivel azt olvastam, hogy ezt a ciklus 3. napján érdemes megcsináltatni).Ez nem probléma az eredménynél? Mivel az eredményemnél az FSH és LH aránya nem 1:1, és azt mondták ez probléma. Az eredményem: FSH:6, 0 mE/ml LH: 20, 8 mE/ml Vagy ez az érték csak akkor probléma, ha a ciklusom 3. napján csinálják? Vagy így is az? Ha igen, mi a további teendő? Válaszát előre köszönöm:Zsuzsanna

        Dr. Boros Miklós válasza a PCO témában

        Kedves Kérdező! Egy eredményből nem szabad azonnal véleményt mondani. A klinikai tünetek is szükségesek, de ha a szakemberek úgy itélik meg, akkor laparoszkópos vizsgálat során vett szövettannal igazolható a betegség.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 02., 21:15; Megválaszolva: 2012. február 04., 06:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: