• Orgametril

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm vállaszát az orgametrillel kapcsolatba, viszont most az a problémám hogy a mai este rendessen megjött a menstruáciom, mit tegyek szedhetem tovább a gyogyszert, elfog mulni a mensim? Elnézést hogy önt kérdezem de az orvosom jelenleg nincs Magyarországon és nem tudom mit kell tegyek!? Vállaszát elöre is köszöm! Üdvözlettel: Némethné Előzmény: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/nogyogyaszat/104340

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        Ha a tabletta mellett is van vérzés mindenképpen javasolt nőgyógyászati vizsgálat. A vérzés okát tisztázni kell. Nőgyógyászati szakrendelőt keressen fel.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 02., 20:32; Megválaszolva: 2012. február 03., 23:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: