• gombás fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! "Olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy már két éve rendetlenkedik az éves citológia vizsgálatom, metaplasia, ill. candida alb. van feltüntetve rajta. A nőgyógyászom által felírt tablettákat beszedem, illetve canesten combit is használtam már többször, mégis hetente egy két nap van, amikor kellemetlen viszkető érzésem támad. Rendszeres nemi életet élek, már 3. éve szedem a femoden nevű fogamzásgátlót. A menstruációm rendszeres, folyást sem észleltem. Nem dohányzom, tampont sem használok két éve, a nőgyógyászom javaslatára, bár nemrégiben rákényszerültem és nem is tudom rendesen felhelyezni, mert elég kényelmetlen és fájdalmas! Segítséget szeretnék kérni, hogyan tudnánk leküzdeni ezt a folyamatosan kialakuló gombásodást, esetleg tudna e javasolni recept nélkül kapható készítményt nekem, illetve a párom részére, gondolom az ő kezelése is szükséges, az újrafertőződés miatt! Segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: Alexandra

        Dr. Pétervári László válasza a gombás fertőzés témában

        Ismételten szűkséges lehet gyógyszeres kezelés és a partner kezelése is.Recept nélkül nem kapható olyan készítmény ami megoldást jelent. Szakrendelést keressen fel.


        Kérdés: 2012. február 02., 12:53; Megválaszolva: 2012. február 03., 23:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: