• gombás fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Fél éve hüvelyi gombás fertőzést állapítottak meg, melyre klion h.tablettát és a hüvelyflora visszaállitására kenőcsöt írtak fel..sajnos újra kiújult, másik orvos ismét klion kúrát írt elő.linoladiol krémmel..a viszketés, néha égő, kellemetlen állapot azonban nem múlik, legutóbb ugyanezt a krémet írták elő, szájon át szedhető kapszulával, melyet páromnak is be kell vennie..a krém hatástalan.kérdésem az, h.a Diflucan meddig véd engem fertőzéstől, és van-e olyan krém.ami a fent emlitettet helyettesíti, esetleg vény nélkül kapható, vagy természetes gyógymód? eléggé rontja az életmódomat az állandósuló viszketés a hüvely körül, és nincs rá módom, h.minden héten ezzel orvoshoz menjek, már csak vizzel tisztálkodom.. Tisztelettel és köszönettel várom válaszukat:Ágnes

        Dr. Pétervári László válasza a hüvelyi fertőzés témában

        A helyi kezelés önmagában nem gyógyít teljesen általában, mert ez tüneti kezelés. Szájon át szedhető készítmény a megfelelő, mert az egész szervezet kezelésére van szükség. A gomba a bélrendszerben raktározódik. Tüneti kezelésre, vény nélküli készítmény kapható a patikában.


        Kérdés: 2012. február 01., 17:08; Megválaszolva: 2012. február 02., 21:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: