• Hogyan gyógyítsam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornö/Úr! Olyan problémával fordulok önökhöz, hogy már kb.2éve kezel a nögyógyászom.Állandó jellegü hüvelyi folyásom van, ami aludttej jellegü, fehér, szagtalan, Nem csíp, nem viszket, csak jelen van. Már töbféle kúpot használtam gombásodásra, különbözö hüvelyöblítésekkel., de mindhiába.Törleteredményeim negatívok.Talán azóta kicsit enyhült, mióta magamtól elkezdtem szedni a super dophilust. Azt is már kb.4.dobozzal.De már arra is gondoltam, hogy nem e azért van kevesebb, mivel hidegebbek vannak, és nyáron a melegtöl megint több lesz-folyásra gondolok.Nögyógyászom aztmondta, magamnak kell rájönnöm mi fertöz vissza. Szerintem ki sem gyógyulok, mert a kezelések után is mindig mondja, hogy még van egy kis gombásodás. Már körzeti orvosomtól is kértem általános kivizsgálást, ott is minden jó.Ha tudnának tanácsot adni, nagyon megköszönném.Tisztelettel G.Erika

        Dr. Pétervári László válasza a hüvelyi folyás témában

        Se a gombás, se bakteriális hüvelyi fertőzés kezelésére nem elegendő a helyi kezelés önmagában. Szájon át szedhető gombaellenes szer és antibiotikummal, mely az atípusos kórokozóra is érzékeny kezelhető a panasza.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 31., 21:13; Megválaszolva: 2012. február 02., 20:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: