• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        6 napja késik a menstruációm (éltünk nemi életet a férjemmel), a terhességi tesztek (különböző márkák, más-más napokon teszteltem) azonban negatív eredményt mutatnak. A ciklusaim egyébként pontosak. Ha nem vagyok terhes, miért késik a vérzésem, meddig várjak még? Mikor érdemes már elmenni nőgyógyászhoz ("feleslegesen nem szívesen mennék")? A kislányommal amikor terhes voltam, pozitív eredményt mutatott a teszt már a vérzés kimaradás 2. napján.

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Egy hét múlva nőgyógyászati vizsgálat szükséges, előtte egy terhességi tesztet végezzen el.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 31., 16:12; Megválaszolva: 2012. február 02., 07:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: