• Orgametriltől lehet vérezgetés?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Szakértő! Méh myómám van, orgametrilt szedek másfél honapja folyamatossan gyógyszermentes napok beiktatása nélkül napi 2x1 szemet hogy ne legyen mensim és a miómák zsugorodjanak mivel még nem szültem és szeretnék, 10napja kezdödött kevés vérezgetés, következö nap nem volt semmi azota van de 3-4 napja minden reggel erössebb és darab is van benne aztán van hogy egésznap semmi csak ilyen maszatolos, azt olvastam a betegtájékoztaton hogy az elsö két honapban ez elöfordul és akár 2-3hétig is eltarthat, az orvossommal konzultáltam és azt mondta hogy most fejti ki hatásást a gyogyszer, egyenlöre ergám cseppet és rutascorbint javasolt, csináltak uh-t és a ményálkahártya 3mm-es, az lenne a kérdésem hogy lehet a fent emlitettektöl ez a vérezgetés és hogy ez meddig tarthat? Nagyon fontos lenne hogy tudjam szedni mert nagyon szeretnék babát de ahoz a myómának csökkenni kell. Kérem vállaszoljon és nyugtasson meg mert én amugy is egy aggodalmaskodo vagyok. Vállaszát elöre is köszönöm! Üdvözlettel: Némethné

        WEBBeteg szakértő válasza a myoma témában

        Az alkalmazott terápia célja.hogy az ösztrogén hormon szintet kiegyensúlyozza, csökkentse. Ismert tény az ösztrogén hormonnak szerepe van a myoma kialakulásában.Ezért a "40 éves nők betegsége". Vérzés azért van, mert a hormon mennyiséget csökkenti az alkalmazott gyógyszer és az nem tudja a méhnyálkahártyát fent tartani.Bizonyos idő után ez megszűnik.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 31., 14:51; Megválaszolva: 2012. február 01., 23:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés