• menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napok kívánok a Doktoroknak! Olyan problémával fordulok önökhöz, hogy 2011 december29-én szexuálisan közösültem a barátnőmmel aki 16 éves és nem védekeztünk. 30-án viszont megjött neki. Most ebben a hónapban viszont még nem jött meg neki. Ennek az is lehet az oka, hogy túl sokat stresszel és késik, vagy amitől félünk, hogy teherbe esett? Mégy egy dologban bizonytalanok vagyunk, hogy a fogantatást követő napokban elvileg nem szabad megjönnie ez igaz? Mit tehetünk? Válaszukat és segítségüket előre is köszönjük!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        A menses késésének az oka lehet akár a stressz is, de terhesség is, a lány mielőbb csináljon terhességi tesztet!


        Kérdés: 2012. január 29., 00:20; Megválaszolva: 2012. január 30., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: