• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Az lenne a problémám hogy 2011 szept 19-én át estem egy abortuszon mert a magzatnak nem voltak életjelei. Azóta elég erős a menstruációm és a közepén is eléggé görcsöl a hasam és ilyen kocsonyás nyúlós váladék távozik. Az lenne a kérdésem hogy ez normális állapot ilyen művi beavatkozás után vagy esetleg lehet hogy van valami probléma? Rendes 28 napos ciklusaim vannak és voltak előtte is. Más problémám nem volt ezt meg előző vizsgálatokon. 2003-ban született császármetszéssel a fiam.1.5 év próbálkozás után jött létre ez a terhesség közbe orvosi vizsgálaton voltam. Köszönöm válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a abortusz témában

        A leírt tünetek nem kórosak. Azonban a teherbeesés lehetőségének megvizsgálása céljából is hormonvizsgálat tanácsos. A ciklus 21-23.vérvétel, progeszteron és prolaktin vizsgálata.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 25., 15:11; Megválaszolva: 2012. január 26., 22:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: