• Beteg vagyok-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! 2011 novemberében azzal kerestem fel nőgyógyászomat, hogy zőldes folyásom van, fáj a hasam.Ő megnézte a betétemet és annyit kérdezett férjemen kívül van e szexuális kapcsolatom, mert ez egy nemi úton terjedő fertőzés.Sajnos elötte derült ki, hogy a férjemnek van más.De se neki se a férjemnek nincs ilyen tünete.Kaptam Klion tablettát 2-szer 2-őt, és kúpot.Gyógyszert a férjemmel együtt beszedtük.Közben egyre jobban fájt a hasam, véreset pisiltem.Tovább kellett szednem a gyógyszert. A tünetek elmúltak.Januárban elküldtek laborba, a vizelet nem teljesen jó.Fehérje pozitív, fehérvérsejt 30, baktérium kevés. A vérben minimális eltérések vannak, Neut, Lymp, Mono, Baso, Hematokrit, Vörösvérsejtszám. Az orvosom erre annyit mondott ez lehet még a maradványa, de lehet ujabb is.De mivel nincs semmi tünet talán a maradvány.Ezt a vérképet terhességmegszakítás miatt kérük.Nem is akartuk a babát, de az orvos szerint nem is fejlődött, talán a fertőzés miatt. Akitől jött a fertőzés tagadja hogy baja lenne, szerinte az ő ph-ja és az enyém üti egymást.Nekem sok a talán, szeretném tudni kivizsgáltassam e magam.Sajnos se a háziorvosom, e a nőgyógyászom nem ad rendes válszt.Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        Ez még nem teljesen van rendben, további kezelés szükséges. Vizsgálaton jelentkezzen.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 25., 14:14; Megválaszolva: 2012. január 26., 22:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: