• Szüzesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/ Doktor nő! Most 15 éves vagyok, és normál tampont használok. És és nem mindíg szokott fájni mikor felhelyezem, de még fiuval nem voltam! Csak 1 újjas petting volt! de nem volt vérzés. Őn szerint ha már az 1 újjas petting meg volt, és a normál tampon is felmegy akkor már szűz sem vagyok? Mert 5 évesen engem bántalmaztak újjal de van 1 nő gyógyászati papírom hogy nincs semmi baj. Nagyon szépen kérem, ez fontos lenne megtudni minnél hamarabb ezt a választ. Köszönöm szépen!

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Nyugodjon meg, a leírása figyelembevételével maga még szűz.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 24., 19:25; Megválaszolva: 2012. január 25., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: