• Mért vérzek ujjal történő nemi érintekés során?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ujjal történő hüvelyi érintkezés során vérzést tapasztalok, ami minden alkalommal van, élénk piros szinű és néha nagyon sok.Nagyon fontos lenne számomra, hogy megtudjam a probléma okát, mert félek, hogy valami komoly probléma lehet, Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kontakt vérzés témában

        Oka lehet gyulladás, a méhszájon lévő elváltozás, esetleg durva behatás miatti sérülés, stb., feltétlenül keressen fel nőgyógyászt!


        Kérdés: 2012. január 24., 09:00; Megválaszolva: 2012. január 25., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: