• Nőgyógyászati kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorúr/nő! Egy olyan problémában szeretném kérni a tanácsát, hogy tegnap (01.22.) a páromnak elszakadt a fitymaféke, és elég sok vér "ürült" a vaginámba. Tegnap este is folyt még ki belőlem, ma pedig inkább alvadt vér jön (darabok), főleg, ha vizelek. Ezenkívül olyan, mintha barnás folyásom lenne, de nem tudom, hogy ez a belém került vértől van-e. Már többször is kizuhanyoztattam és megmostam magam, de úgy néz ki, hiába. A páromat még tegnap ellátták, de az urológus az én kérdésemmel nem igazán törődött. A kérdésem, hogy okozhat-e a vére bennem bármilyen problémát és hogy mit tehetnék, mi a teendő ilyen helyzetben. Tanácstalan vagyok. Ha tud, kérem segítsen. Előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy ez önnél problémát okozna, hiszen a bejutott vér kiürül, javaslom ennek meggyorsítására a tejsavas irrigálást. Ha ezután is vérzés lép fel, az valószínűleg már nem barátja szervezetéből származik, ez esetben kivizsgálás javasolt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 23., 22:58; Megválaszolva: 2012. január 24., 09:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: