• Menses alatti kevés vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 1, 5 évig szedtem a fogamzásgátlót, és novemberben abbahagytam a szedését. A gyógyszer abbahagyása után vérzésem egyre kevesebb, sőt a görcsök is nagyon minimálisak. Normális dolog, hogy a vérzés folyamatosan kevesebb lesz? Mennyi idő kell, hogy a hormonháztartásom visszaálljon a normális kerékvágásba? Vagy menjek vissza az orvoshoz?

        Dr. Pétervári László válasza a menstruáció témában

        A fogamzásgátló tabletta abbahagyása után ilyen probléma jelentkezhet.Kérdés miért hagyta el a tabletta szedését? Terhes szeretne lenni vagy nem? Ettől függően szükséges kezelést alkalmazni.Néhány ciklus után nem rendeződik szükséges szakemberhez fordulni.


        Kérdés: 2012. január 23., 20:25; Megválaszolva: 2012. január 26., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: