• menzesz késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem hogy, mi okozhatja a menstruáció késését, mert terhesség kizárva.Egy hete késik a menstruációm, és közben megnőtt az étvágyam, bár ez mindig igy van menstruáció előtt.De közben ég a gyomrom is.Néha hányingerem is van.Általában nem szokott illetve sosem késik.Elég sokat stresszelek.Nemi életet az utosó menstruáciom 5.napján éltem, akkor is védekeztem, de ebben az időben ugy tudom nincs peteérés egyébként sem.Elég sokat járok pisilni. A kérdésem összefügghet a gyomorégés és a menstruáció késése? Még annyi elég sokat görcsölök, illetve a hasam fel van püffedve ugy, mint menstruáció előtt. A terhességen kivül mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel Percze Judit

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        A terhességen kívül a menses késését okozhatja pl. stressz, fogyókúra, belgyógyászati problémák, petefészek ciszta, stb. Az tévedés, hogy a menses során nem lehet peteérés, mert ritkán előfordulhat. Minden esetben tesztet kell csinálni, ha élt nemi életet, és ha nem jön menses, három naponta ismételni, illetve ha több hét kimarad, nőgyógyászt felkeresni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 23., 18:31; Megválaszolva: 2012. január 24., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: