• Citológiai eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr! A citológiám P2 lett mint mindíg, de diszpláziát állapítottak meg. Az orvosom mindent rendbetalált a vizsgálat során és mondta ne aggódjak mert egy gyulladásból kifolyólag lehet ez az eredmény. Más kórosat nem találtak és fél év múlva újból citológia. Előtte kúpos kezelést alkalmaz majd. Nyugtalanít az eredmény, mert ezidáig mindíg negatív leletet kaptam.

        Dr. Pétervári László válasza a Citologia témában

        A P2-es cytológia az rendben van. Dysplazia az egy méhnyak elváltozás, amit ha panaszt okoz kezelni lehet, de saját gyógyulása is adott. Gyulladás esetén annak kezelése szükséges.


        Kérdés: 2012. január 23., 16:49; Megválaszolva: 2012. január 23., 23:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: