• Gyermeket szeretnék!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr 20Éves vagyok és gyermeket szeretnék tudna nekem ajánlani valami fajta vitamint hogy ne álljon fent a vetélés kockázata? 2011.12.29.-én volt egy spontán vetélésem és sajnos műszeres befejezést kellett végre hajtani "Curettage incomplett bortus"2hónapos terhes voltam. És érdeklődni szeretnék, hogy mikor probálkozhatunk a babával? Kell valami vitamint szedjek vetélés ellen? Előre is köszönöm válaszát! Jambrik Nikolett

        Dr. Pétervári László válasza a vetélés témában

        Próbálkozni máris lehet, négy-hat hétre szokott a menstruáció megjönni. Terhességi vitamin szedése tanácsos, többfajta áll rendelkezésre, patikában beszerezhető.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 22., 15:21; Megválaszolva: 2012. január 23., 23:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: