• menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Két hete folyamatosan vérzek kisebb nagyobb intenzitással, jan. 6-án jött meg a menzeszem, ami nem akart befejeződni és 20-án gyakorlatilag újra megjött görcsös alhasi fájdalommal. El kell mondanom, hogy az utóbbi másfél hónapban traumák sorozata ért meghalt az édesapám és a családommal sincs sok minden rendben.Ezért, hogy létezni és dolgozni tudjak, amikor nagyon rosszul voltam, bevettem egy Frontin 0, 5 tablettát, összesen a két hét alatt 4-et. 19-én este az uotlsót. A ciklusom teljesen normális volt eddig. Kérdésem:lehet-e összefüggés a gyógyszer és a vérzésem ilyetén alakulása között? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Vérzészavara miatt nőgyógyászati vizsgálat szükséges.Vizsgálat után lehet megmondani, hogy a stressznek lehet-e szerepe ebben.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 21., 16:21; Megválaszolva: 2012. január 24., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: