• barnás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Ma (szombat) reggel, mikor wc-n voltam azt vettem észre, hogy mikor kitöröltem barnás volt a wc papir. Fogamzásgátlót szedek (Dienille) már több mint 1 éve, és az e havi adagból még van 2 szem. Elvileg szerdán kéne megjönnie. De csak ekkor az egy alkalommal volt ilyen barnás dolog, nemi együttlét után sem volt semmi ilyesmi. Eléggé idegesít h mi lehetett ez. A hasam kicsit fájdogál már, gondolom a közelgö menstruáció miatt. 2 hónapja voltam rákszűrésen, de rendben volt az is. Ön szerint mitől lehetett ez ma reggel? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a barnás folyás témában

        Az lehetséges.hogy hamarabb jelentkezik menstruáció. Az adott hormon mennyiség nem tudja fenntartani a méhnyálkahártyát, így barnás folyás, vérzés jelentkezik. A gyógyszert végig kell szedni, ettől függetlenül.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 21., 12:42; Megválaszolva: 2012. január 23., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: