• Hüvelyi fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Decemberben műtöttek petefészek-cisztával, hastükrözéses műtéttel. Azóta most voltam először együtt a Párommal, és ez fájdalmat okozott a hüvelyemben, ami azóta (egy napja) sem múlt el. (Nem a szárazságommal volt probléma.) Lehet ennek bármi köze a műtétemhez? Sem folyásom nincs, se viszketés, inkább égető érzés. Természetesen el fogok menni orvoshoz, de mivel egy hónapos a várólista, azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e valamilyen természetes gyógymódot (pl. joghurtba mártott tampont ajánlott egy barátnőm) kipróbálni, vagy inkább ne csináljak semmit, amíg nem látott orvos. Válaszát köszönöm! Tisztelettel: Lizi

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        A pontos ok megállapításához orvosi vizsgálat tanácsos. Sürgős esetben hamarabb is kap időpontot.


        Kérdés: 2012. január 20., 18:27; Megválaszolva: 2012. január 23., 20:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: