• Vetélés után mikor próbálkozhatunk a babával?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Nő/Úr! Tanácsot szeretnék kérni 2010.12.29.-én volt egy spontán vetélésem ami sajnos egy Incomplet Abortus miatt műszeres befejezést végeztek. És szeretnék babát mennyi időt várja a próbálkozással? És lenne két kérdésem még, hogy mennyi az esély hogy ismételten elvetélek? Most éppen Elevitet szedek esetleg tudna valami jó fajta vitamint ajánlani vetélés ellen? Mennyi az esély hogy össze jöjjön a baba? Előre is köszönöm válaszát! Üdv:Anasztázia

        Dr. Pétervári László válasza a Vetélés témában

        A vetélés leggyakoribb oka genetikai, ez a természetes kiválasztás része.Terhesség vállalható amint ismételt terhesség kialakul. Az ismétlődés kockázata nem nagyobb mint másoknak. A terhességek közel 20%-a vetéléssel végződik a terhesség első harmadában.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 20., 13:16; Megválaszolva: 2012. január 21., 23:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: