• Intim Torna

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nö/Ur! 38 eves nö vagyok es kb. ket hete intimtornazom. A legutolo menstruaciom nehany nappal a torna elkezdese utan idöben jött meg. de kisse bosegesebb lett, mint az elmult honapokban. Folytattam a tornat napi rendszeresseggel es ket napon tapasztaltam kissebb verzest (nem csepegett csak nehanyszor a toalettpapiron lattam), a tegnapelött elöször es ma volt a masodik. Meg soha nem volt ilyen köztes verzesem ezt a ket napot leszamitva es szeretnem tudni, hogy okozhat-e normalisan a torna vagy megeroltetes ilyen tuneteket vagy valami mas allhat a dolog hattereben. Kertem idöpontot a nögyogyasztol, de megnyugtatna ha mielöbb valaszt kaphatnek a kerdesemre. Elöre is köszönöm szivesseget. Tisztelettel. Roxana

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Nőgyógyászati vizsgálat szükséges a vérzés okának megállapításához. Ezt követően lehet vélemény mondani.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 20., 00:06; Megválaszolva: 2012. január 21., 23:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: