• peteérés rendellenesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! Szeretném a segítéségét kérni: lassan kisbabát szeretnénk, és elmentem kb. 2 éve egy nőgyógyászhoz vizsgálatra. Úgy emlékszem, ő nem talált problémát, kivéve annyit mondott, hogy kérdéses még a peteérés. Mellékelten küldöm a vizsgálat eredményét. Ezen a vizsgálati mellékleten az látszik, hogy szabálytalan a havivérzésem, viszont időközben ez rendszeressé vált. Egy természetgyógyászati vizsgálat is a peteérési rendellenességet mutatta ki. Ebből az eredményből ez kiderül? Mit tegyek a továbbiakban? Segítségét köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a peteérés témában

        A vizsgálat eredményét nem látom! Két évvel ezelötti lelet az jelen helyzetet nem mutatja. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 18., 09:19; Megválaszolva: 2012. január 19., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: