• teherbe-nem esés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! 32 éves, reményvesztett nő vagyok. 3 év fogamzásgátló tabletta után, a második hónapban megfogant a most 3, 5 éves kislányom. Akkor úgy gondoltam, nem lesz egyhamar kistestvér. Szoptatás után ismét szedtem a tablettát egy évig, majd abba hagytam. Egy év tabletta-mentes időszak után kezdtünk újra gyerekkel próbálkozni. Legnagyobb megdöbbenésemre eltelt fél év, és sehol semmi. Van peteérésem, ezt ovulációs teszttel, nyákvizsgálattal látom. Igaz a ciklusaim sajnos elég rendszertelenek, szinte kivétel nélkül 35 napnál hosszabbak. Végső elkeseredésemben újra szedtem a tablettát egy hónapig, mivel úgy tudom, következő ciklusban akár többszörös peteérés is lehetséges, első terhességem is tabletta után következett be. A rákövetkező hónapban volt is peteérés, az időzítés is jól sikerült, mégsem estem teherbe. Most már nem tudom, mit csináljak, menjek-e orvoshoz, várjak e még, szedjek-e megint tablettát huzamosabb ideig esetleg, stb. Jó lenne valami jó tanács, vagy használható ötlet, nem mindig az olyan válaszok, hogy bízzam a sorsra, meg hogy görcsös vagyok (amiről szó sincs), meg nem megy gombnyomásra stb. Köszönöm a választ.

        Dr. Pétervári László válasza a meddőség témában

        Kivizsgálásra van szüksége. Vérzés rendszertelensége arra utal, hogy a peteérés nem biztos. Jelentkezzen nőgyógyászati szakrendelésen ahol kellő kivizsgálás után megfelelő kezelést kaphat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 16., 09:41; Megválaszolva: 2012. január 17., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: