• Ciklus kesese, negati terhessegi teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Rendszeres, 28 napos cilkusom van, de most 10. napja kesik. Orultem neki nagyon, gondoltam terhes vagyok (meg mindig remelem), de mar harmadik teszt negativat mutat. Elofordulhat, hogy a teszt nem mutatja ki? Amugy a melleim nagyon fajnak mar 15 napja (mindig szoktak fajni verzes elott)... gondoltam ez most terhessegre utal. Egyeb terhessegi szimptomam nincs, csak a melleim. Megjegyzem, hogy 2007-ben volt egy mehenkivuli terhessegem es 2009 -ben egy veszitesem. Van ra esely, hogy terhes legyek vagy mi lehet a keses oka? (soha nem szokott kesni). Egyebkent nem szedek semmilyen gyogyszert, ami megzavarta volna a ciklusomat. Nagyon varom a valaszt Koszonom szepen

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Minden vérzészavar esetén nőgyógyászati vizsgálat szükséges a lehetséges ok kiderítése céljából.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 16., 08:46; Megválaszolva: 2012. január 17., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Dr. Kiss György! A kérdés egész régóta foglalkoztat és Önt ajánlották, abban bízva, hogy Ön egészen biztosan tudja a választ profizmusából kifolyólag. A kérdésem arra irányulna, hogy a fogamzásgátló tabletta szedése...
        Jó estét kívánok! Nemis tudom hol kezdjem igazából mert elég hosszú a történetem! Igazából a menstruációm elég rendszertelen már évek óta! 2017 októberében szültem, nem szoptattam, szülés után 2 hónappal mégis jött a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció