• PCO gyanús

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        voltam nőgyógyászhoz ugyanis problémám volt a menstruációmmal, azt mondta hogy PCO gyanús vagyok, azóta voltam endokrinológián, vérvételen ultrahangon, most várom hogy mi lesz a megállapítás. a PCO tünetei nagyrészt meg vannak nálam. az lenne a kérdésem hogy ezt a PCO-t mivel kezelik és hogy mire kell még készülnöm, tehát lesz még valamilyen vizsgálat amelyre mennem kellesz? előfordulhat hogy később nem lehet gyerekem? és a kezelések után vissza térhet ez a betegség? válaszát előre Köszönöm üdv

        Dr. Pétervári László válasza a PCO témában

        A PCO tünetegyürres, melynek egyik tünete a szabálytalan menstruáció.Ezenkívül számos más tünetet is tartalmaz. A leírt vizsgálatok szükségesek a tényleges betegség megállapításához. Létezik gyógyszeres és szükség esetén műtétes kezelése.Kiújulását ellenőrizni tanácsos.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 15., 13:05; Megválaszolva: 2012. január 16., 19:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: