• gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/ Doktor nő! A problémám a következő. A nagyajkaim belseje, és a kisajkak is véresen pirosak, gyulladtak, néha viszketnek, olykor száraz érzésem van. Párom péniszén piros nagy foltok jelennek meg szeretkezés után. Hüvelyi folyásom nincs. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet ez, mitől alakult ki és mivel tudnám ezt helyileg kezelni, amíg nem jutok be a nőgyógyászomhoz? A választ előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Alkalmazzon Vitagyn C hüvelykrémet, párja pedig Lomexin kenőcsöt. Ha nincs javulás, keressen fel nőgyógyászt!


        Kérdés: 2012. január 12., 23:11; Megválaszolva: 2012. január 14., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mehszajsebem van b nagyságú 28eves nő vagyok, most vette le a doki a rakszurest, áprilisban járt le az egy év. Leecsetelte a sebet, de még mindig friss vér jön, kis mennyiségben. Ez normális? Vajon mehnyakrak tünete ez?mikroszkoppal nem látott...
        Tisztelt Doktor Ur! Verzeshez kapcsolodo panaszok miatt kerestem fel nogyogyaszt . A panaszok eros, nagyon darabos (valoban nagy darabokkal) verzes, valamint vizeleshez kapcsolodo (nagyon kellemetlen, surgeto, gyakori vizelesi inger, idonkent mikroszkopikus...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos