• petefészekcysta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        13éve méheltávolításom volt hüvelyen keresztül és most van a jobb oldali petefészkemen egy 3, 5cm cysta mivárható? köszönöm a válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a petefészek ciszta témában

        Kedves Kérdező! A panaszoktól, a cysta szerkezetétől és a tumormarker eredményétől függ, hogy el kell-e távolítani a cystát hasi vagy laparoszkópos úton.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 11., 14:19; Megválaszolva: 2012. január 13., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: