• menstruációs problémák.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves DoktorÚr, Menstruációs zavarokkal ( 3havonta van menstruációm) a nőgyógyászom vérvételre küldött és az eredményeimről szeretném az ön véleményét kikérni. A menstruáció 3. napján 13.napján és 23. napján LH- 11, 26U/L 11, 96 U/L 15, 1 U/L FSH- 6, 13 U/L 5, 9 U/L 4, 78 U/L Prolaktin- 169, 4mIU/L 208, 4 mIU/L 225, 4 mIU/L Ösztradiol- 189, 2pmol/L 224, 3 pmol/L 241, 4 pmol/L Progeszteron- 3, 2 nmol/L 2, 0 nmol/L 5, 2 nmol/L Tesztoszteron- 1, 8nmol/L 1, 3 nmol/L 1, 6 nmol/L Ez az eredmény meddőségre utal vagy valami betegségre? Lehet kezelni? Köszönettel: Zita88

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászati probléma témában

        Lehet kezelni gyógyszerrel. A látott értékek alapján nincs peteérés, erre speciális orvosság ismert. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2012. január 10., 14:03; Megválaszolva: 2012. január 12., 00:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm 38 éves vagyok és pár napja szúró fájdalmam van a honaljamban és annak környékén. A vállamban és a honaljam alatt a felkaromban is. Valamint a mell és a hónalj közotti részen. Pontosan 2 hónapja voltam a Medoc magán...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.